Kerst: bestel voor donderdag 21 dec - thuisbezorgd t/m vrijdag 22 dec

Afhalen t/m zondag 24 december

Niet bevroren, maar vers & gekoeld thuisbezorgd  | Bezorging op dinsdag t/m zaterdag | Zelf afleverdag/tijd of afhaalpunt kiezen  | Voor 14:00 besteld, morgen in huis

Zigeuner braadstuk

Een malse rosbief rollade gerold in mager, gerookt en gezouten spek. Hierdoor krijgt de rosbief een unieke smaak en een flinterdun krokant laagje.

Beschikbaarheid: op voorraad

€ 2,69

100 gram €2.69

* Vereiste velden

Productinformatie

Productinformatie

Ras Belgisch Wit Blauwe
Land van herkomst Nederland
Oorsprong Staartstuk
Synoniemen Roast Beef
Bereiden

Bereidingswijze voor in de grillpan

  • Haal de rollade 1 uur voordat het vlees de grillpan in gaat uit de koelkast om op kamertemperatuur te laten komen.
  • Zorg dat de grillpan goed heet is.
  • Smeer de rollade aan beide kanten in met een beetje olijfolie.
  • Ongeveer 1 minuut rondom bruin bakken.
  • Vervolgens 20 minuten *per 500 gram op laag vuur rustig laten braden.
*Bereiding kan afwijken door verschil in gewicht, hoogte of dikte van het vlees. Vraag de slager voor een specifiek bereidingsadvies voor uw stukje vlees.

Bereidingswijze voor in de grillpan en vervolgens in de oven

  • Haal de rollade 1 uur voordat het vlees de grillpan in gaat uit de koelkast om op kamertemperatuur te laten komen.
  • Zorg dat de grillpan goed heet is.
  • Smeer de rollade aan beide kanten in met een beetje olijfolie.
  • Ongeveer 1 minuut rondom bruin bakken.
  • Vervolgens de rollade in een braadslede leggen en 25 minuten in een voorverwarmde oven zetten op 160 ℃.
*Bereiding kan afwijken door verschil in gewicht, hoogte of dikte van het vlees. Vraag de slager voor een specifiek bereidingsadvies voor uw stukje vlees.

Bewaren
  • Rauw rundvlees bederft snel. Rauw rundvlees kan maximaal 2 dagen in de koelkast bewaard worden bij een temperatuur van 4 ℃.
  • Bereid rundvlees is 2 tot 3 dagen te bewaren in de koelkast bij een temperatuur van 4 ℃.
  • Rundvlees kan 6 tot 12 maanden in de diepvries bewaard worden bij een temperatuur van -18 ℃.
  • Vries het rundvlees in op de dag van bezorging wanneer u wenst het rundvlees langer dan 2 dagen te bewaren.
  • Bewaar uit voorzorg liever geen bereid vlees dat is overgebleven van de barbecue. Dit vlees heeft meestal te lang buiten de koelkast gestaan.
Ontdooien
  • Bevroren rundvlees afgedekt laten ontdooien in de koelkast. Bacteriën krijgen zo geen kans en het rundvlees blijft sappig.
  • Rundvlees niet laten ontdooien op het aanrecht, op de verwarming of in warm water.
  • Kleine stukken rundvlees kunnen ontdooid worden in de magnetron op de ontdooistand. Bij te grote stukken rundvlees zal de buitenkant gaar worden terwijl de binnenkant nog bevroren is.
  • Rundvlees wat reeds ontdooit is geen tweede keer invriezen.
Recepten

Recept: Zigeuner braadstuk met een salade van spruitjes, avocado en pistachenoten

Zigeuner braadstuk met een stevige, maar vooral gezonde salade boordevol verse groenten en een scheutje frisse limoensap.


Ingrediënten

  • 800 gr zigeuner braadstuk
  • olijfolie
  • 1 kilo spruitjes, schoongemaakt en gehalveerd
  • 1 grote rode ui, gesnipperd
  • 1 tl suiker
  • 50 gr pistachenoten, gepeld
  • 1 el limoensap
  • 1 avocado, geschild en in blokjes gesneden
  • grof zeezout
  • vers gemalen peper

  • Bereidingswijze

    • Haal het braadstuk 60 minuten voordat het vlees de oven in gaat uit de koelkast om op kamertemperatuur te laten komen.
    • Verwarm de oven voor op 160 ℃ graden.
    • Zorg dat de grillpan goed heet is.
    • Smeer de rollade aan beide kanten in met een beetje olijfolie.
    • Ongeveer 1 minuut rondom bruin bakken.
    • Vervolgens de rollade in een braadslede leggen en 25 minuten in een voorverwarmde oven zetten op 160 ℃.
    • Bereid ondertussen de salade.
    • Verhit olijfolie in een koekenpan.
    • Voeg de spruitjes en rode ui toe aan de pan. Bak gedurende 3-4 minuten op middelhoog vuur en breng op smaak met peper en zout.
    • Voeg de suiker, limoensap en pistachenoten toe en bak nogmaals 2 minuten. Haal vervolgens van het vuur.
    • Voeg als laatste de blokjes avocado toe en de salade is klaar om geserveerd te worden naast de zigeuner braadstuk.

Verzendmethode

Wij verzenden onze bestellingen in gekoelde verpakkingen met pakketpost van PostNL. Een mooie samenwerking. PostNL garandeert binnen 24 uur te leveren en wij garanderen dat uw pakket minimaal 24 uur op temperatuur blijft. We vinden het belangrijk dat PostNL levert op de eerste mogelijkheid. Dat maken wij extra gemakkelijk door te verzenden met MijnPakket van PostNL. 


Meer informatie

  • bezorging op dinsdag t/m zaterdag
  • afleveren op je adres of 2500 afhaalpunten
  • zelf afleverdag/tijd of afhaalpunt kiezen
  • voor 14:00 uur besteld, morgen in huis
  • volg je bestelling online op mijnpakket.nl
Gratis spareribs thuisbezorgd?
*actie loopt tot vandaag 23:00 uur
Gebruik deze couponcode bij het afrekenen van je winkelwagen: