Niet bevroren, maar vers & gekoeld thuisbezorgd  | Bezorging op dinsdag t/m zaterdag | Zelf afleverdag/tijd of afhaalpunt kiezen  | Voor 14:00 besteld, morgen in huis

Wildzwijnrack

Het vlees van het wildzwijn is steviger en heeft een fijnere structuur dan varkensvlees. Het wildzwijn heeft een gevarieerd dieet van onder andere; gras, eikels, noten, kruiden, paddenstoelen, en wortels van allerlei planten. Hierdoor krijgt de wildzwijn een uitgesproken wildsmaak.

Dit is de rugfilet van het wildzwijn met de botjes schoongemaakt, zoals bij de lamsrack.

Beschikbaarheid: op voorraad

€ 4,59

100 gram €4.59

* Vereiste velden

Productinformatie

Productinformatie

Land van herkomst Nederland
Bereiden

Bereidingswijze voor in de oven

  • Haal de wildzwijnrack 1 uur voordat het vlees de oven in gaat uit de koelkast om op kamertemperatuur te laten komen.
  • Verwarm de oven voor op 180 °C.
  • Verhit een pan.
  • Bak het wildzwijnsrack rondom bruin in wat olie en bestrooi met peper en zout.
  • Laat het vlees in ca. 20 min. (losse koteletten ca. 10 min. iets verder dan rosé braden in de oven.
Bewaren
  • Rauw wildzwijnvlees bederft snel. Rauw wildzwijnvlees kan maximaal 2 dagen in de koelkast bewaard worden bij een temperatuur van 4 ℃.
  • Bereid wildzwijnvlees is 2 tot 3 dagen te bewaren in de koelkast bij een temperatuur van 4 ℃.
  • Wildzwijnvlees kan 6 tot 12 maanden in de diepvries bewaard worden bij een temperatuur van -18 ℃.
  • Vries het wildzwijnvlees in op de dag van bezorging wanneer u wenst het wildzwijnvlees langer dan 2 dagen te bewaren.
  • Bewaar uit voorzorg liever geen bereid vlees dat is overgebleven van de barbecue. Dit vlees heeft meestal te lang buiten de koelkast gestaan.
Ontdooien
  • Bevroren wildzwijnvlees afgedekt laten ontdooien in de koelkast. Bacteriën krijgen zo geen kans en het wildzwijnvlees blijft sappig.
  • Wildzwijnvlees niet laten ontdooien op het aanrecht, op de verwarming of in warm water.
  • Kleine stukken wildzwijnvlees kunnen ontdooid worden in de magnetron op de ontdooistand. Bij te grote stukken wildzwijnvlees zal de buitenkant gaar worden terwijl de binnenkant nog bevroren is.
  • Wildzwijnvlees wat reeds ontdooit is geen tweede keer invriezen.

Verzendmethode

Wij verzenden onze bestellingen in gekoelde verpakkingen met pakketpost van PostNL. Een mooie samenwerking. PostNL garandeert binnen 24 uur te leveren en wij garanderen dat uw pakket minimaal 24 uur op temperatuur blijft. We vinden het belangrijk dat PostNL levert op de eerste mogelijkheid. Dat maken wij extra gemakkelijk door te verzenden met MijnPakket van PostNL. 


Meer informatie

  • bezorging op dinsdag t/m zaterdag
  • afleveren op je adres of 2500 afhaalpunten
  • zelf afleverdag/tijd of afhaalpunt kiezen
  • voor 14:00 uur besteld, morgen in huis
  • volg je bestelling online op mijnpakket.nl
Gratis spareribs thuisbezorgd?
*actie loopt tot vandaag 23:00 uur
Gebruik deze couponcode bij het afrekenen van je winkelwagen: