De jacht is geopend en het wildseizoen is officieel begonnen!
Het wildseizoen 2017 staat in het teken van het Hert. De rug van het hert gecombineerd met de ribben is het hertenrack. Het heeft een zeer subtiele smaak en is erg makkelijk te bereiden.
Verwarm te oven voor tot 180 ℃ graden. Maak met een zeer scherp mes ruitjes op het buitenoppervlak van het hertenrack. Kruid het hertenrack royaal met grof zeezout en vers gemalen peper. Even aanbraden in de pan en ten slotte voor circa 30 min. in de oven.
De wildbranche is een unieke ambachtelijke branche. Het legt namelijk een speciaal traject af van jager tot aan consument. Wild wordt vooral in de winter en rond de feestdagen gegeten. Wild is niet het gehele jaar verkrijgbaar en ligt daarom bij ons vers in de toonbank vanaf half oktober tot half februari.
Gratis thuisbezorgd!
De ambachtelijke slagers van Spoelder hebben het beste wild samengevoegd tot een culinair vleespakket. Omdat wij je zo kennis willen laten maken met de specialiteiten van Spoelder nemen wij ook nog eens de verzendkosten voor onze rekening!