Heerlijk botermalse gildehoen drumsticks boordevol smaak om eventueel zo uit het vuistje weg te snoepen.


Ingrediënten

  • Gildehoen drumsticks
  • 1 halve watermeloen, in blokjes
  • 20 gr blaadjes munt, fijngehakt
  • 200 gr fetakaas, verkruimeld
  • 3 el honing
  • 3 el olijfolie

Bereidingswijze

  • Haal de drumsticks 60 minuten voordat het vlees de oven in gaat uit de koelkast om op kamertemperatuur te laten komen.
  • Verwarm de oven voor tot 150 ℃ graden.
  • Doe de honing en olijfolie in een kom en marineer de drumsticks één voor één, leg ze vervolgens in een ovenschaal.
  • Plaats de ovenschaal in de oven en laat ze nu 30-40 minuten garen.
  • Doe de oven de laatste 10 minuten op 200 ℃ graden. Zo krijgen de drumsticks een goudbruine kleur en worden ze lekker krokant.
  • Doe ondertussen de blokjes watermeloen samen met de fetakaas en blaadjes munt in een saladeschaal.