Drumsticks van echte poelierskwaliteit gemarineerd met een pittige rub.


    Ingrediënten

  • 8 drumsticks
  • 1 ui, fijngesneden
  • 2 tenen knoflook, fijngeperst
  • 1 tl komijn
  • 60 ml olijfolie
  • 2 tl chilipoeder
  • Grof zeezout
  • Vers gemalen peper
  • 1 citroen

Bereidingswijze

  • Meng alle kruiden in een kom.
  • Snijd vierkantjes in de drumsticks met een scherp mes.
  • Kwast de drumsticks in met olijfolie.
  • Haal de drumsticks vervolgens door het kruidenmengsel.
  • Pak de drumsticks in met plastic folie en plaats in de koelkast voor circa 1 uur.
  • Haal de drumsticks 1 uur voordat het vlees de barbecue op gaat uit koelkast om op kamertemperatuur te laten komen.
  • Rooster de drumsticks voor circa 1 minuut boven heet vuur in het midden van de barbecue.
  • Vervolgens ongeveer 15 minuten rustig laten garen aan de zijkant van de barbecue. Draai de drumsticks regelmatig om.
  • Bedruppel de drumsticks met een beetje verse citroensap.