Zomerse wraps gevuld met gemarineerde kalkoenblokjes.


    Ingrediënten

  • 800 gr kalkoenblokjes
  • Marinade

  • 50 ml olijfolie
  • 20 ml limoensap
  • 2 tenen knoflook, fijngeperst
  • 2 takjes tijm
  • 1 tl komijn
  • 1 tl paprikapoeder
  • Zout
  • Vers gemalen peper
  • Cashew marinade

  • 100 gr cashewnoten
  • Water
  • Zout
  • 1 tl komijn
  • 1 tl chilipoeder
  • Wraps

Bereidingswijze

  • Combineer de ingrediënten voor de marinade in een grote kom.
  • Plaats de kalkoenblokjes in de kom en dek af met folie.
  • Combineer de ingrediënten voor de cashew marinade in een blender.
  • Gebruik zoveel water als nodig is.
  • Laat de kalkoenblokjes minstens een uur marineren in de koelkast.
  • Haal de kalkoenblokjes 1 uur voordat het vlees bereid wordt uit koelkast om op kamertemperatuur te laten komen.
  • Verhit de BBQ tot 170℃ graden.
  • Grill de kalkoenblokjes voor circa 10 minuten op de barbecue.
  • Serveer de kalkoenblokjes op een wrap en bedruip met de cashew marinade.