Garlic steak salade met een frisse dressing.


    Ingrediënten

  • 2 garlic steaks
  • Het sap van 2 limoenen
  • 1 el komijn
  • 1 el gedroogde oregano
  • 1 krop ijsbergsla, gesneden
  • 50 gr maïs
  • 50 gr zwarte bonen
  • 150 gr cherrytomaatjes, gehalveerd
  • 1 rode ui in ringen gesneden

Bereidingswijze

  • Haal de garlic steaks 1 uur voordat het vlees bereid wordt uit de koelkast om op kamertemperatuur te laten komen.
  • Zorg dat de grillpan goed heet is.
  • Smelt de kruidenbotermedaillon in de pan.
  • Ongeveer 1 minuut rondom bruin bakken.
  • Vervolgens ongeveer 3 minuten, op laag vuur rustig laten braden.
  • Laat 5 min rusten op een bord onder aluminumfolie.
  • Maak ondertussen de dressing van 1 el olijfolie, de limoensap, komijn en oregano.
  • Snijd de garlic steaks in reepjes.
  • Doe ten slotte alle ingrediënten in een saladeschaal en voeg na smaak grof zeezout toe.