Beef burgers met een pittige saus van de BBQ.


    Ingrediënten

  • 4 Black Angus burgers
  • 80 gr mayonaise
  • 1 tl knoflookpoeder
  • 20 gr sriracha saus
  • 1 tl basilicum, fijngesneden
  • 2 tomaten, gesneden
  • 50 gr ijsbergsla, fijngesneden
  • 1 rode ui, gesneden
  • 4 burger broodjes

Bereidingswijze

  • Haal de burgers 1 uur voordat het vlees de barbecue op gaat uit koelkast om op kamertemperatuur te laten komen.
  • Meng de mayonaise samen met de knoflookpoeder, sriracha en basilicum in een kom.
  • Grill de burgers 4 minuten per kant in het midden van de barbecue.
  • Smeer de mayonaise op de binnenkanten van ieder broodje.
  • Leg de burger op het broodje, vervolgens de tomaten, uien en ten slotte de ijsbergsla.