Spiezen zijn volgens de slagers van Spoelder onmisbaar op de barbecue. Onze ambachtelijke spiezen zijn bereid met verse groente, kruiden en specerijen. Ze zijn samengesteld door onze barbecuespecialisten. Zij hebben verstand van welk vlees welke marinade nodig heeft om je te doen laten watertanden. In een handomdraai grill je deze heerlijke spiezen op jouw barbecue.




Het ontbijtspek is gemarineerd met een licht-zoete marinade wat voor een heerlijke krokante laag zorgt.



Een tropische variant van kipfilet met frisse stukjes ananas.



Heerlijk malse kogelbiefstuk gemarineerd in een licht-pittige pepermarinade.



Op maat gesneden stukjes kipfilet gemarineerd in een licht-zoete ketjapmarinade.



Blokjes kipfilet met verse paprika en ui.



In blokjes gesneden Nieuw-Zeelandse lamsbout, gemarineerd met een marinade van verse tuinkruiden. Zo heerlijk mals, het vlees zal van het stokje afglijden.



Deze varkenshaasspies is gemarineerd met een marinade van saté en ketjap.
Geschreven door

Slager Patrick