Niet bevroren, maar vers & gekoeld thuisbezorgd  | Bezorging op dinsdag t/m zaterdag | Zelf afleverdag/tijd of afhaalpunt kiezen  | Voor 14:00 besteld, morgen in huis

Reebout

Ree behoort tot het meest edele wild. Het zijn echte lekkerbekken. Ze eten alleen de meest verse knoppen van bomen, kruiden, gewassen en zachte blaadjes. Dit proef je terug op je bord. Het échte neusje van de zalm.

Beschikbaarheid: op voorraad

€ 3,95

100 gram €3.95

* Vereiste velden

Productinformatie

Productinformatie

Land van herkomst Nederland
Bereiden

Bereidingswijze voor in de grillpan

  • Haal de reebout 1 uur voordat het vlees de grillpan in gaat uit de koelkast om op kamertemperatuur te laten komen.
  • Zorg dat de grillpan goed heet is.
  • Smeer de reebout aan beide kanten in met een beetje olijfolie.
  • Ongeveer 1 minuut rondom bruin bakken.
  • Vervolgens 20 minuten *per 500 gram op laag vuur rustig laten braden.
*Bereiding kan afwijken door verschil in gewicht, hoogte of dikte van het vlees. Vraag de slager voor een specifiek bereidingsadvies voor uw stukje vlees.
Bewaren
  • Rauw reevlees is 2 dagen te bewaren in de koelkast. Bereid reevlees is 3 tot 4 dagen te bewaren in de koelkast.
  • Bewaar uit voorzorg liever geen bereid vlees dat is overgebleven van de barbecue. Dit vlees heeft meestal te lang buiten de koelkast gestaan.
  • Rauwe reevlees is zo'n 8 maanden te bewaren in de vriezer bij een temperatuur van -18℃. Bereid reevlees is ingevroren circa 3 maanden houdbaar.
  • Vries het reevlees in op de dag van bezorging.
Ontdooien
  • Bevroren reevlees afgedekt bewaren in de koelkast. Bacteriën krijgen zo geen kans en het vlees blijft sappig. Het vlees niet laten ontdooien op het aanrecht, op de verwarming of in warm water.
  • Kleine stukken reevlees kunnen ontdooid worden in de magnetron. Bij te grote stukken vlees zal de buitenkant gaar worden terwijl de binnenkant nog bevroren is.
  • Reevlees wat reeds ontdooit is geen tweede keer invriezen.

Verzendmethode

Wij verzenden onze bestellingen in gekoelde verpakkingen met pakketpost van PostNL. Een mooie samenwerking. PostNL garandeert binnen 24 uur te leveren en wij garanderen dat uw pakket minimaal 24 uur op temperatuur blijft. We vinden het belangrijk dat PostNL levert op de eerste mogelijkheid. Dat maken wij extra gemakkelijk door te verzenden met MijnPakket van PostNL. 


Meer informatie

  • bezorging op dinsdag t/m zaterdag
  • afleveren op je adres of 2500 afhaalpunten
  • zelf afleverdag/tijd of afhaalpunt kiezen
  • voor 14:00 uur besteld, morgen in huis
  • volg je bestelling online op mijnpakket.nl
Gratis spareribs thuisbezorgd?
*actie loopt tot vandaag 23:00 uur
Gebruik deze couponcode bij het afrekenen van je winkelwagen: