Kerst: bestel voor donderdag 21 dec - thuisbezorgd t/m vrijdag 22 dec

Afhalen t/m zondag 24 december

Niet bevroren, maar vers & gekoeld thuisbezorgd  | Bezorging op dinsdag t/m zaterdag | Zelf afleverdag/tijd of afhaalpunt kiezen  | Voor 14:00 besteld, morgen in huis

Pulled Pork

De procureur van het Heyde Hoeve Duroc varken vers gekruid door onze ambachtelijke slagers en vervolgens low & slow gegaard in onze ovens.

Pulled Pork zoals de échte slager hem zou serveren. Ideaal voor als je zelf geen slowcooker of oven hebt die je op een lage stand kan zetten.

Het enige wat je hoeft te doen is het kant-en-klare vlees even circa 25 minuten op te warmen in de oven en vervolgens kun je het met gemak met twee vorken uit elkaar trekken.

Zelf Pulled Pork in je oven of slowcooker maken?

Beschikbaarheid: op voorraad

€ 2,29

Per stuk €2.29

* Vereiste velden

Productinformatie

Productinformatie

Ras Heyde Hoeve Duroc
Land van herkomst Nederland
Oorsprong Nek
Bereiden

Bereidingswijze voor in de oven

  • Haal de procureur 1 uur voordat het vlees de oven in gaat uit de koelkast om op kamertemperatuur te laten komen.
  • Verwarm de oven voor op 120 ℃ graden.
  • Plaats de procureur in een ovenschaal en zet deze vervolgens in de voorverwarmde oven.
  • Na circa 25 minuten kan je de procureur met twee vorken uit elkaar trekken en je hebt heerlijke Pulled Pork.
  • Serveer op een zacht broodje met koolsalade.
Bewaren
  • Rauw varkensvlees bederft snel. Rauw varkensvlees kan maximaal 2 dagen in de koelkast bewaard worden bij een temperatuur van 4 ℃.
  • Bereid varkensvlees is 2 tot 3 dagen te bewaren in de koelkast bij een temperatuur van 4 ℃.
  • Varkensvlees kan tot 4 maanden in de diepvries bewaard worden bij een temperatuur van -18 ℃.
  • Vries het varkensvlees in op de dag van bezorging wanneer u wenst het varkensvlees langer dan 2 dagen te bewaren.
  • Bewaar uit voorzorg liever geen bereid vlees dat is overgebleven van de barbecue. Dit vlees heeft meestal te lang buiten de koelkast gestaan.
Ontdooien
  • Bevroren varkensvlees afgedekt laten ontdooien in de koelkast. Bacteriën krijgen zo geen kans en het varkensvlees blijft sappig.
  • Varkensvlees niet laten ontdooien op het aanrecht, op de verwarming of in warm water.
  • Kleine stukken varkensvlees kunnen ontdooid worden in de magnetron op de ontdooistand. Bij te grote stukken varkensvlees zal de buitenkant gaar worden terwijl de binnenkant nog bevroren is.
  • Varkensvlees wat reeds ontdooit is geen tweede keer invriezen.

Verzendmethode

Wij verzenden onze bestellingen in gekoelde verpakkingen met pakketpost van PostNL. Een mooie samenwerking. PostNL garandeert binnen 24 uur te leveren en wij garanderen dat uw pakket minimaal 24 uur op temperatuur blijft. We vinden het belangrijk dat PostNL levert op de eerste mogelijkheid. Dat maken wij extra gemakkelijk door te verzenden met MijnPakket van PostNL. 


Meer informatie

  • bezorging op dinsdag t/m zaterdag
  • afleveren op je adres of 2500 afhaalpunten
  • zelf afleverdag/tijd of afhaalpunt kiezen
  • voor 14:00 uur besteld, morgen in huis
  • volg je bestelling online op mijnpakket.nl
Gratis spareribs thuisbezorgd?
*actie loopt tot vandaag 23:00 uur
Gebruik deze couponcode bij het afrekenen van je winkelwagen: