Niet bevroren, maar vers & gekoeld thuisbezorgd  | Bezorging op dinsdag t/m zaterdag | Zelf afleverdag/tijd of afhaalpunt kiezen  | Voor 14:00 besteld, morgen in huis

Procureur met been

De nek, één van onze favoriete delen, wordt gesneden uit de voorbout. Specifieker: het bovenste deel van de hals. Gaar het vlees langzaam; "Low & Slow". Je hebt werkelijk geen omkijken naar je vlees. Het vlees behoudt zijn sappen en is toch door en door gaar. Als de juiste kerntemperatuur is bereikt, hoef je het vlees alleen maar uit de oven te halen, in plakken te snijden en krijg je als beloning een heerlijk mals en sappig stukje vlees.

Beschikbaarheid: op voorraad

€ 1,39

100 gram €1.39

* Vereiste velden

Productinformatie

Productinformatie

Ras Heyde Hoeve Duroc
Land van herkomst Nederland
Oorsprong Nek
Synoniemen Boston Butt
Bereiden Bereidingswijze voor op de barbecue
  • Haal de procureur 1 uur voordat het vlees de barbecue op gaat uit de koelkast om op kamertemperatuur te laten komen.
  • Plaats de procureur in het midden van de barbecue en sluit vervolgens de gaten, alleen de gaten van de deksel laat je open. Dit zorgt voor een constante temperatuur van 80 °C graden.
  • Gaar langzaam tot een kerntemperatuur van 62 °C is bereikt (Dit kun je meten met een kerntemperatuurmeter).
Bereidingswijze voor in de oven
  • Haal de procureur 1 uur voordat het vlees de oven in gaat uit de koelkast om op kamertemperatuur te laten komen.
  • Verwarm de oven voor op 80 °C.
  • Leg de procureur in een ovenschaal en plaats vervolgens in de oven.
  • Gaar langzaam tot een kerntemperatuur van 62 °C is bereikt (Dit kun je meten met een kerntemperatuurmeter).
Bewaren
  • Rauw varkensvlees bederft snel. Rauw varkensvlees kan maximaal 2 dagen in de koelkast bewaard worden bij een temperatuur van 4 ℃.
  • Bereid varkensvlees is 2 tot 3 dagen te bewaren in de koelkast bij een temperatuur van 4 ℃.
  • Varkensvlees kan tot 4 maanden in de diepvries bewaard worden bij een temperatuur van -18 ℃.
  • Vries het varkensvlees in op de dag van bezorging wanneer u wenst het varkensvlees langer dan 2 dagen te bewaren.
  • Bewaar uit voorzorg liever geen bereid vlees dat is overgebleven van de barbecue. Dit vlees heeft meestal te lang buiten de koelkast gestaan.
Ontdooien
  • Bevroren varkensvlees afgedekt laten ontdooien in de koelkast. Bacteriën krijgen zo geen kans en het varkensvlees blijft sappig.
  • Varkensvlees niet laten ontdooien op het aanrecht, op de verwarming of in warm water.
  • Kleine stukken varkensvlees kunnen ontdooid worden in de magnetron op de ontdooistand. Bij te grote stukken varkensvlees zal de buitenkant gaar worden terwijl de binnenkant nog bevroren is.
  • Varkensvlees wat reeds ontdooit is geen tweede keer invriezen.

Verzendmethode

Wij verzenden onze bestellingen in gekoelde verpakkingen met pakketpost van PostNL. Een mooie samenwerking. PostNL garandeert binnen 24 uur te leveren en wij garanderen dat uw pakket minimaal 24 uur op temperatuur blijft. We vinden het belangrijk dat PostNL levert op de eerste mogelijkheid. Dat maken wij extra gemakkelijk door te verzenden met MijnPakket van PostNL. 


Meer informatie

  • bezorging op dinsdag t/m zaterdag
  • afleveren op je adres of 2500 afhaalpunten
  • zelf afleverdag/tijd of afhaalpunt kiezen
  • voor 14:00 uur besteld, morgen in huis
  • volg je bestelling online op mijnpakket.nl
Gratis spareribs thuisbezorgd?
*actie loopt tot vandaag 23:00 uur
Gebruik deze couponcode bij het afrekenen van je winkelwagen: