Niet bevroren, maar vers & gekoeld thuisbezorgd  | Bezorging op dinsdag t/m zaterdag | Zelf afleverdag/tijd of afhaalpunt kiezen  | Voor 14:00 besteld, morgen in huis

New York Strip

De New York Strip uit de dunne lende heeft een fijne marmering, is bijzonder mals, aromatisch en is zeer smaakvol mede door het kleine vetrandje wat het premium stuk vlees omarmd.

Beschikbaarheid: op voorraad

€ 4,79

100 gram €4.79

* Vereiste velden

Productinformatie

Productinformatie

Land van herkomst Nederland
Oorsprong Dunne lende
Synoniemen Entrecôte | Strip Steak | Striploin
Bereiden

Bereidingswijze voor in de oven

  • Haal de New York Strip 1 uur voordat het vlees de oven in gaat uit de koelkast om op kamertemperatuur te laten komen.
  • Verwarm de oven voor op 200 ℃ graden.
  • Leg de New York Strip in een braadslede en braad vervolgens 5 minuten.
  • Zet de temperatuur terug tot 80 ℃ graden.
  • Gaar langzaam tot een kerntemperatuur van 38 °C is bereikt (Dit kun je meten met een kerntemperatuurmeter).
  • Haal de braadslede uit de oven, dek af met aluminiumfolie en laat 10 minuten rusten.

Bereidingswijze voor op de barbecue

  • Haal de New York Strip 1 uur voordat het vlees de barbecue op gaat uit de koelkast om op kamertemperatuur te laten komen.
  • Verwarm de barbecue tot een temperatuur van 80 °C.
  • Plaats de kerntemperatuurmeter in het vlees.
  • Wanneer de New York Strip een kerntemperatuur van 38 °C heeft bereikt, pak je de New York Strip in met aluminiumfolie en laat je hem vervolgens 10 minuten rusten.
Bewaren
  • Rauw kalfsvlees bederft snel. Rauw kalfsvlees kan maximaal 2 dagen in de koelkast bewaard worden bij een temperatuur van 4 ℃.
  • Bereid kalfsvlees is 2 tot 3 dagen te bewaren in de koelkast bij een temperatuur van 4 ℃.
  • Kalfsvlees kan 6 tot 12 maanden in de diepvries bewaard worden bij een temperatuur van -18 ℃.
  • Vries het kalfsvlees in op de dag van bezorging wanneer u wenst het kalfsvlees langer dan 2 dagen te bewaren.
  • Bewaar uit voorzorg liever geen bereid vlees dat is overgebleven van de barbecue. Dit vlees heeft meestal te lang buiten de koelkast gestaan.
Ontdooien
  • Bevroren kalfsvlees afgedekt laten ontdooien in de koelkast. Bacteriën krijgen zo geen kans en het kalfsvlees blijft sappig.
  • Kalfsvlees niet laten ontdooien op het aanrecht, op de verwarming of in warm water.
  • Kleine stukken kalfsvlees kunnen ontdooid worden in de magnetron op de ontdooistand. Bij te grote stukken kalfsvlees zal de buitenkant gaar worden terwijl de binnenkant nog bevroren is.
  • Kalfsvlees wat reeds ontdooit is geen tweede keer invriezen.

Verzendmethode

Wij verzenden onze bestellingen in gekoelde verpakkingen met pakketpost van PostNL. Een mooie samenwerking. PostNL garandeert binnen 24 uur te leveren en wij garanderen dat uw pakket minimaal 24 uur op temperatuur blijft. We vinden het belangrijk dat PostNL levert op de eerste mogelijkheid. Dat maken wij extra gemakkelijk door te verzenden met MijnPakket van PostNL. 


Meer informatie

  • bezorging op dinsdag t/m zaterdag
  • afleveren op je adres of 2500 afhaalpunten
  • zelf afleverdag/tijd of afhaalpunt kiezen
  • voor 14:00 uur besteld, morgen in huis
  • volg je bestelling online op mijnpakket.nl
Gratis spareribs thuisbezorgd?
*actie loopt tot vandaag 23:00 uur
Gebruik deze couponcode bij het afrekenen van je winkelwagen: