Niet bevroren, maar vers & gekoeld thuisbezorgd  | Bezorging op dinsdag t/m zaterdag | Zelf afleverdag/tijd of afhaalpunt kiezen  | Voor 14:00 besteld, morgen in huis

Lendekarbonade gemarineerd

Lendekarbonade is een ribkarbonade met been. Het heeft een malse structuur en een ziltige uitgesproken smaak. Het been geeft een extra karakteristieke smaak aan het vlees. Verwijder deze daarom pas na de bereiding. Gemarineerd met een marinade van verse tuinkruiden.

Beschikbaarheid: op voorraad

€ 2,79

100 gram €2.79

* Vereiste velden

Productinformatie

Productinformatie

Land van herkomst Nieuw-Zeeland
Oorsprong Rug
Bereiden

Bereidingswijze voor in de koekenpan

  • Haal de lamskarbonade 1 uur voordat het vlees de koekenpan in gaat uit de koelkast om op kamertemperatuur te laten komen.
  • Zorg dat de koekenpan goed heet is.
  • Laat boter smelten in de koekenpan totdat de boter een goudbruine kleur krijgt.
  • Ongeveer 1 minuut rondom bruin braden op middelhoog vuur. Daarna ongeveer 3 minuten, op laag vuur rustig laten braden.

Bereidingswijze voor op de barbecue

  • Haal de lamskarbonade 1 uur voordat het vlees de barbecue op gaat uit de koelkast om op kamertemperatuur te laten komen.
  • 1 minuut kort roosteren boven heet vuur in het midden van de barbecue.
  • Vervolgens ongeveer 3 minuten rustig laten garen aan de zijkant van de barbecue.
Bewaren
  • Rauw lamsvlees kan maximaal 4 dagen in de koelkast bewaard worden bij een temperatuur van 4 ℃.
  • Bereid lamsvlees is 2 tot 3 dagen te bewaren in de koelkast bij een temperatuur van 4 ℃.
  • Lamsvlees kan 6 tot 12 maanden in de diepvries bewaard worden bij een temperatuur van -18 ℃.
  • Vries het lamsvlees in op de dag van bezorging wanneer u wenst het lamsvlees langer dan 4 dagen te bewaren.
  • Bewaar uit voorzorg liever geen bereid vlees dat is overgebleven van de barbecue. Dit vlees heeft meestal te lang buiten de koelkast gestaan.
Ontdooien
  • Bevroren lamsvlees afgedekt laten ontdooien in de koelkast. Bacteriën krijgen zo geen kans en het lamsvlees blijft sappig.
  • Lamsvlees niet laten ontdooien op het aanrecht, op de verwarming of in warm water.
  • Kleine stukken lamsvlees kunnen ontdooid worden in de magnetron op de ontdooistand. Bij te grote stukken lamsvlees zal de buitenkant gaar worden terwijl de binnenkant nog bevroren is.
  • Lamsvlees wat reeds ontdooit is geen tweede keer invriezen.

Verzendmethode

Wij verzenden onze bestellingen in gekoelde verpakkingen met pakketpost van PostNL. Een mooie samenwerking. PostNL garandeert binnen 24 uur te leveren en wij garanderen dat uw pakket minimaal 24 uur op temperatuur blijft. We vinden het belangrijk dat PostNL levert op de eerste mogelijkheid. Dat maken wij extra gemakkelijk door te verzenden met MijnPakket van PostNL. 


Meer informatie

  • bezorging op dinsdag t/m zaterdag
  • afleveren op je adres of 2500 afhaalpunten
  • zelf afleverdag/tijd of afhaalpunt kiezen
  • voor 14:00 uur besteld, morgen in huis
  • volg je bestelling online op mijnpakket.nl
Gratis spareribs thuisbezorgd?
*actie loopt tot vandaag 23:00 uur
Gebruik deze couponcode bij het afrekenen van je winkelwagen: