Niet bevroren, maar vers & gekoeld thuisbezorgd  | Bezorging op dinsdag t/m zaterdag | Zelf afleverdag/tijd of afhaalpunt kiezen  | Voor 14:00 besteld, morgen in huis

Lamsboutrollade

Nieuw-Zeelandse lamsboutrollade in een jasje van Provençaalse kruiden. De rollade is opgebonden zodat het vlees op z'n plek blijft en na het braden zeer gemakkelijk getrancheerd kan worden. De combinatie van de typerende smaak van het Nieuw-Zeelandse lamsvlees met de Provençaalse kruiden geeft een intense smaakbeleving.

Beschikbaarheid: op voorraad

€ 2,49

100 gram €2.49

* Vereiste velden

Productinformatie

Productinformatie

Land van herkomst Nieuw-Zeeland
Oorsprong Bout
Bereiden

Bereidingswijze voor in de grillpan

  • Haal de rollade 1 uur voordat het vlees de grillpan in gaat uit de koelkast om op kamertemperatuur te laten komen.
  • Zorg dat de grillpan goed heet is.
  • Smeer de rollade aan beide kanten in met een beetje olijfolie.
  • Ongeveer 1 minuut rondom bruin bakken.
  • Vervolgens 30 minuten *per 500 gram op laag vuur rustig laten braden.
*Bereiding kan afwijken door verschil in gewicht, hoogte of dikte van het vlees. Vraag de slager voor een specifiek bereidingsadvies voor uw stukje vlees.

Bereidingswijze voor in de grillpan en vervolgens in de oven
  • Haal de rollade 1 uur voordat het vlees de grillpan in gaat uit de koelkast om op kamertemperatuur te laten komen.
  • Zorg dat de grillpan goed heet is.
  • Smeer de rollade aan beide kanten in met een beetje olijfolie.
  • Ongeveer 1 minuut rondom bruin bakken.
  • Vervolgens de rollade in een braadslede leggen en 30 minuten in een voorverwarmde oven zetten op 160 ℃.
*Bereiding kan afwijken door verschil in gewicht, hoogte of dikte van het vlees. Vraag de slager voor een specifiek bereidingsadvies voor uw stukje vlees.

Bewaren
  • Rauw lamsvlees kan maximaal 4 dagen in de koelkast bewaard worden bij een temperatuur van 4 ℃.
  • Bereid lamsvlees is 2 tot 3 dagen te bewaren in de koelkast bij een temperatuur van 4 ℃.
  • Lamsvlees kan 6 tot 12 maanden in de diepvries bewaard worden bij een temperatuur van -18 ℃.
  • Vries het lamsvlees in op de dag van bezorging wanneer u wenst het lamsvlees langer dan 4 dagen te bewaren.
  • Bewaar uit voorzorg liever geen bereid vlees dat is overgebleven van de barbecue. Dit vlees heeft meestal te lang buiten de koelkast gestaan.
Ontdooien
  • Bevroren lamsvlees afgedekt laten ontdooien in de koelkast. Bacteriën krijgen zo geen kans en het lamsvlees blijft sappig.
  • Lamsvlees niet laten ontdooien op het aanrecht, op de verwarming of in warm water.
  • Kleine stukken lamsvlees kunnen ontdooid worden in de magnetron op de ontdooistand. Bij te grote stukken lamsvlees zal de buitenkant gaar worden terwijl de binnenkant nog bevroren is.
  • Lamsvlees wat reeds ontdooit is geen tweede keer invriezen.

Verzendmethode

Wij verzenden onze bestellingen in gekoelde verpakkingen met pakketpost van PostNL. Een mooie samenwerking. PostNL garandeert binnen 24 uur te leveren en wij garanderen dat uw pakket minimaal 24 uur op temperatuur blijft. We vinden het belangrijk dat PostNL levert op de eerste mogelijkheid. Dat maken wij extra gemakkelijk door te verzenden met MijnPakket van PostNL. 


Meer informatie

  • bezorging op dinsdag t/m zaterdag
  • afleveren op je adres of 2500 afhaalpunten
  • zelf afleverdag/tijd of afhaalpunt kiezen
  • voor 14:00 uur besteld, morgen in huis
  • volg je bestelling online op mijnpakket.nl
Gratis spareribs thuisbezorgd?
*actie loopt tot vandaag 23:00 uur
Gebruik deze couponcode bij het afrekenen van je winkelwagen: