Niet bevroren, maar vers & gekoeld thuisbezorgd  | Bezorging op dinsdag t/m zaterdag | Zelf afleverdag/tijd of afhaalpunt kiezen  | Voor 14:00 besteld, morgen in huis

Kalkoen

Frankrijk heeft smaak en traditie in een hoog vaandel. Van generatie op generatie zorgen de landbouwers uit het westen van Frankrijk voor de beste kalkoen gevoed met al de goede granen van het land.

Dit heeft Slagerij Spoelder deze Kerst laten kiezen voor een Franse leverancier. Door deze korte rechtstreekse lijn zijn onze kalkoenen vers, mals en van uitstekende constante kwaliteit.

Onze kalkoenen worden woensdag 21 december vers door onze Franse leverancier geleverd.

KIES DAAROM ALLEEN DONDERDAG 22 DECEMBER ALS BEZORGDATUM!

Beschikbaarheid: op voorraad

€ 1,10

100 gram €1.1

* Vereiste velden

Productinformatie

Productinformatie

Bereiden Bereidingswijze voor in de oven
  • Haal de kalkoen 1 uur voordat het vlees de oven in gaat uit de koelkast om op kamertemperatuur te laten komen.
  • Verwarm de oven voor op 175 ℃ graden.
  • Vet in met een mengsel van boter en olie en bestrooi met peper en zout. Zet de kalkoen in het midden van de oven.
  • Bedruip iedere 20 minuten het vlees met het bakvet.
  • Reken 1 uur in de oven per 1 kilo kalkoen.
  • Voor het gemak en nauwkeurigheid gebruik een kerntemperatuurmeter. De kerntemperatuur van de kalkoen moet moet 70 ℃ graden zijn.
  • Laat de gebraden kalkoen de laatste 15 minuten rusten onder aluminiumfolie en snij dan het vlees.
Bewaren
  • Rauwe kalkoen is 2 dagen te bewaren in de koelkast. Bereide kalkoen is 3 tot 4 dagen te bewaren in de koelkast.
  • Rauwe kalkoen is zo'n 8 maanden te bewaren in de vriezer bij een temperatuur van -18℃. Bereide kalkoen is ingevroren circa 3 maanden houdbaar.
  • Vries de kalkoen in op de dag van bezorging.
Ontdooien
  • Bevroren kalkoen afgedekt bewaren in de koelkast. Bacteriën krijgen zo geen kans en het vlees blijft sappig. Het vlees niet laten ontdooien op het aanrecht, op de verwarming of in warm water.
  • Kleine stukken kalkoen kunnen ontdooid worden in de magnetron. Bij te grote stukken vlees zal de buitenkant gaar worden terwijl de binnenkant nog bevroren is.
  • Kalkoen wat reeds ontdooit is geen tweede keer invriezen.
Recepten

Verzendmethode

Wij verzenden onze bestellingen in gekoelde verpakkingen met pakketpost van PostNL. Een mooie samenwerking. PostNL garandeert binnen 24 uur te leveren en wij garanderen dat uw pakket minimaal 24 uur op temperatuur blijft. We vinden het belangrijk dat PostNL levert op de eerste mogelijkheid. Dat maken wij extra gemakkelijk door te verzenden met MijnPakket van PostNL. 


Meer informatie

  • bezorging op dinsdag t/m zaterdag
  • afleveren op je adres of 2500 afhaalpunten
  • zelf afleverdag/tijd of afhaalpunt kiezen
  • voor 14:00 uur besteld, morgen in huis
  • volg je bestelling online op mijnpakket.nl
Gratis spareribs thuisbezorgd?
*actie loopt tot vandaag 23:00 uur
Gebruik deze couponcode bij het afrekenen van je winkelwagen: