Niet bevroren, maar vers & gekoeld thuisbezorgd  | Bezorging op dinsdag t/m zaterdag | Zelf afleverdag/tijd of afhaalpunt kiezen  | Voor 14:00 besteld, morgen in huis

Kalfslever

Ouderwets gebakken kalfslever, traditioneel begeleid met spek en uien. We zetten het jammergenoeg minder vaak op het menu, terwijl kalfslever een fijn stukje orgaanvlees is. Kalfslever laat zich graag combineren met een licht-zoete saus. Een anti-aanbakpan is ideaal om lever in te bakken.

Beschikbaarheid: op voorraad

€ 2,95

100 gram €2.95

* Vereiste velden

Productinformatie

Productinformatie

Land van herkomst Nederland
Oorsprong Buik
Bereiden

Bereidingswijze voor in de koekenpan

  • Haal de kalfslever 1 uur voordat het vlees de koekenpan in gaat uit de koelkast om op kamertemperatuur te laten komen.
  • Smeer de kalfslever aan beide kanten in met een beetje olijfolie.
  • Zorg dat de koekenpan goed heet is.
  • Wentel de kalfslever door bloem en bak de lever in circa 3 minuten om en om goudbruin.
  • Voeg op het einde een klontje boter toe voor de smaak.
Bewaren
  • Rauw kalfsvlees bederft snel. Rauw kalfsvlees kan maximaal 2 dagen in de koelkast bewaard worden bij een temperatuur van 4 ℃.
  • Bereid kalfsvlees is 2 tot 3 dagen te bewaren in de koelkast bij een temperatuur van 4 ℃.
  • Kalfsvlees kan 6 tot 12 maanden in de diepvries bewaard worden bij een temperatuur van -18 ℃.
  • Vries het kalfsvlees in op de dag van bezorging wanneer u wenst het kalfsvlees langer dan 2 dagen te bewaren.
  • Bewaar uit voorzorg liever geen bereid vlees dat is overgebleven van de barbecue. Dit vlees heeft meestal te lang buiten de koelkast gestaan.
Ontdooien
  • Bevroren kalfsvlees afgedekt laten ontdooien in de koelkast. Bacteriën krijgen zo geen kans en het kalfsvlees blijft sappig.
  • Kalfsvlees niet laten ontdooien op het aanrecht, op de verwarming of in warm water.
  • Kleine stukken kalfsvlees kunnen ontdooid worden in de magnetron op de ontdooistand. Bij te grote stukken kalfsvlees zal de buitenkant gaar worden terwijl de binnenkant nog bevroren is.
  • Kalfsvlees wat reeds ontdooit is geen tweede keer invriezen.

Verzendmethode

Wij verzenden onze bestellingen in gekoelde verpakkingen met pakketpost van PostNL. Een mooie samenwerking. PostNL garandeert binnen 24 uur te leveren en wij garanderen dat uw pakket minimaal 24 uur op temperatuur blijft. We vinden het belangrijk dat PostNL levert op de eerste mogelijkheid. Dat maken wij extra gemakkelijk door te verzenden met MijnPakket van PostNL. 


Meer informatie

  • bezorging op dinsdag t/m zaterdag
  • afleveren op je adres of 2500 afhaalpunten
  • zelf afleverdag/tijd of afhaalpunt kiezen
  • voor 14:00 uur besteld, morgen in huis
  • volg je bestelling online op mijnpakket.nl
Gratis spareribs thuisbezorgd?
*actie loopt tot vandaag 23:00 uur
Gebruik deze couponcode bij het afrekenen van je winkelwagen: