Kerst: bestel voor donderdag 21 dec - thuisbezorgd t/m vrijdag 22 dec

Afhalen t/m zondag 24 december

Niet bevroren, maar vers & gekoeld thuisbezorgd  | Bezorging op dinsdag t/m zaterdag | Zelf afleverdag/tijd of afhaalpunt kiezen  | Voor 14:00 besteld, morgen in huis
Reclame

Kalfs Poulet

In blokjes gesneden stukjes kalfsvlees, mager en fijn van draad. Ideaal voor een stoofgerecht of om soep mee te maken.

Beschikbaarheid: op voorraad

Normale prijs: € 2,39

Nu slechts € 2,29

100 gram €2.2900

* Vereiste velden

Productinformatie

Productinformatie

Land van herkomst Nederland
Oorsprong Borst
Bereiden

Bereidingswijze voor in de stoofpan

  • Haal de poulet 1 uur voordat het vlees de stoofpan in gaat uit de koelkast om op kamertemperatuur te laten komen.
  • Neem voor twee liter bouillon ongeveer 400 gram poulet.
  • Zet de pan met de bouillon op een laag vuurtje en roer af en toe.
  • Na ongeveer 1 uur is de poulet gaar.
Bewaren
  • Rauw kalfsvlees bederft snel. Rauw kalfsvlees kan maximaal 2 dagen in de koelkast bewaard worden bij een temperatuur van 4 ℃.
  • Bereid kalfsvlees is 2 tot 3 dagen te bewaren in de koelkast bij een temperatuur van 4 ℃.
  • Kalfsvlees kan 6 tot 12 maanden in de diepvries bewaard worden bij een temperatuur van -18 ℃.
  • Vries het kalfsvlees in op de dag van bezorging wanneer u wenst het kalfsvlees langer dan 2 dagen te bewaren.
  • Bewaar uit voorzorg liever geen bereid vlees dat is overgebleven van de barbecue. Dit vlees heeft meestal te lang buiten de koelkast gestaan.
Ontdooien
  • Bevroren kalfsvlees afgedekt laten ontdooien in de koelkast. Bacteriën krijgen zo geen kans en het kalfsvlees blijft sappig.
  • Kalfsvlees niet laten ontdooien op het aanrecht, op de verwarming of in warm water.
  • Kleine stukken kalfsvlees kunnen ontdooid worden in de magnetron op de ontdooistand. Bij te grote stukken kalfsvlees zal de buitenkant gaar worden terwijl de binnenkant nog bevroren is.
  • Kalfsvlees wat reeds ontdooit is geen tweede keer invriezen.
Recepten

Recept: Romige Kalfsstoofpot

Romige stoofpot met kalfspoulet wat zeer mager en fijn van draad is.


Ingrediënten

  • 1500 gr kalfspoulet
  • 50 gr boter
  • 300 gr champignons
  • 2 uien, gesneden in ringen
  • 2 wortels, grof gesneden
  • 2 el verse tijm
  • 225 ml witte wijn
  • 750 ml kippenbouillon
  • 75 ml kookroom
  • Eigeel van 1 ei
  • Sap van een halve citroen

Bereidingswijze

  • Haal de kalfspoulet 1 uur voordat het vlees bereid wordt uit de koelkast om op kamertemperatuur te laten komen.
  • Smelt de boter in een pan en voeg de kalfspoulet toe.
  • Bak de kalfspoulet goudbruin in een braadpan op middelhoog vuur in circa 3 minuten.
  • Haal de kalfspoulet uit de braadpan.
  • Voeg vervolgens de champignons, uien wortels en tijm toe aan de braadpan.
  • Voeg na 4 minuten de wijn toe en kook nogmaals 4 minuten.
  • Voeg de kalfspoulet en de kippenbouillon toe aan de braadpan.
  • Laat de kalfspoulet sudderen op laag vuur voor circa 1 uur.
  • Doe de kookroom samen met het eigeel en het citroensap in een pan en klop het los.
  • Voeg dit mengsel even voor het serveren toe aan de stoofpot.
  • Eigeel en kookroom is een traditionele mix in de Franse keuken om stoofpotjes en soepen dikker en romiger te maken.

Verzendmethode

Wij verzenden onze bestellingen in gekoelde verpakkingen met pakketpost van PostNL. Een mooie samenwerking. PostNL garandeert binnen 24 uur te leveren en wij garanderen dat uw pakket minimaal 24 uur op temperatuur blijft. We vinden het belangrijk dat PostNL levert op de eerste mogelijkheid. Dat maken wij extra gemakkelijk door te verzenden met MijnPakket van PostNL. 


Meer informatie

  • bezorging op dinsdag t/m zaterdag
  • afleveren op je adres of 2500 afhaalpunten
  • zelf afleverdag/tijd of afhaalpunt kiezen
  • voor 14:00 uur besteld, morgen in huis
  • volg je bestelling online op mijnpakket.nl
Gratis spareribs thuisbezorgd?
*actie loopt tot vandaag 23:00 uur
Gebruik deze couponcode bij het afrekenen van je winkelwagen: