Niet bevroren, maar vers & gekoeld thuisbezorgd  | Bezorging op dinsdag t/m zaterdag | Zelf afleverdag/tijd of afhaalpunt kiezen  | Voor 14:00 besteld, morgen in huis

Entrecôte

De entrecôte uit de dunne lende heeft een fijne marmering, is bijzonder mals, aromatisch en is zeer smaakvol mede door het kleine vetrandje wat het premium gesneden stukje vlees omarmd.

Beschikbaarheid: op voorraad

€ 4,79

100 gram €4.79

* Vereiste velden

Productinformatie

Productinformatie

Land van herkomst Nederland
Oorsprong Dunne lende
Synoniemen NY Strip | Strip Steak | Striploin
Bereiden

Bereidingswijze voor in de grillpan

  • Haal de entrecôte 1 uur voordat het vlees de grillpan in gaat uit de koelkast om op kamertemperatuur te laten komen.
  • Smeer de entrecôte aan beide kanten in met een beetje olijfolie.
  • Zorg dat de grillpan goed heet is.
  • Pak de entrecôte met een tang beet en leg het vlees eerst enkele seconden met het vetrandje op de grillpan. Zo krijgt het vetrandje alvast een mooie kleur.
  • Ongeveer 1 minuut rondom bruin bakken.
  • Vervolgens ongeveer 3 minuten, op laag vuur rustig laten braden.
  • Leg de entrecôte op een bord en voeg indien gewenst voor extra smaak wat zout en peper toe. Doe dit als de entrecôte uit de grillpan is. Dit voorkomt het aanbranden van de peper en dat geeft een bittere smaak.
  • Dek de entrecôte af met aluminiumfolie en laat een paar minuten rusten. Zo kunnen de vleessappen goed door het vlees gaan.
  • De entrecôte mag rosé van binnen zijn.

Bereidingswijze voor op de barbecue

  • Haal de entrecôte 1 uur voordat het vlees de barbecue op gaat uit de koelkast om op kamertemperatuur te laten komen.
  • 1 minuut kort roosteren boven heet vuur in het midden van de barbecue.
  • Vervolgens ongeveer 3 minuten rustig laten garen aan de zijkant van de barbecue. Draai de entrecôte regelmatig om.
  • Bedruppel de entrecôte met een beetje verse citroensap.
  • Dek de entecôte af met aluminiumfolie en laat een paar minuten rusten op een bord. Zo kunnen de vleessappen goed door het vlees gaan.
Bewaren
  • Rauw kalfsvlees bederft snel. Rauw kalfsvlees kan maximaal 2 dagen in de koelkast bewaard worden bij een temperatuur van 4 ℃.
  • Bereid kalfsvlees is 2 tot 3 dagen te bewaren in de koelkast bij een temperatuur van 4 ℃.
  • Kalfsvlees kan 6 tot 12 maanden in de diepvries bewaard worden bij een temperatuur van -18 ℃.
  • Vries het kalfsvlees in op de dag van bezorging wanneer u wenst het kalfsvlees langer dan 2 dagen te bewaren.
  • Bewaar uit voorzorg liever geen bereid vlees dat is overgebleven van de barbecue. Dit vlees heeft meestal te lang buiten de koelkast gestaan.
Ontdooien
  • Bevroren kalfsvlees afgedekt laten ontdooien in de koelkast. Bacteriën krijgen zo geen kans en het kalfsvlees blijft sappig.
  • Kalfsvlees niet laten ontdooien op het aanrecht, op de verwarming of in warm water.
  • Kleine stukken kalfsvlees kunnen ontdooid worden in de magnetron op de ontdooistand. Bij te grote stukken kalfsvlees zal de buitenkant gaar worden terwijl de binnenkant nog bevroren is.
  • Kalfsvlees wat reeds ontdooit is geen tweede keer invriezen.

Verzendmethode

Wij verzenden onze bestellingen in gekoelde verpakkingen met pakketpost van PostNL. Een mooie samenwerking. PostNL garandeert binnen 24 uur te leveren en wij garanderen dat uw pakket minimaal 24 uur op temperatuur blijft. We vinden het belangrijk dat PostNL levert op de eerste mogelijkheid. Dat maken wij extra gemakkelijk door te verzenden met MijnPakket van PostNL. 


Meer informatie

  • bezorging op dinsdag t/m zaterdag
  • afleveren op je adres of 2500 afhaalpunten
  • zelf afleverdag/tijd of afhaalpunt kiezen
  • voor 14:00 uur besteld, morgen in huis
  • volg je bestelling online op mijnpakket.nl
Gratis spareribs thuisbezorgd?
*actie loopt tot vandaag 23:00 uur
Gebruik deze couponcode bij het afrekenen van je winkelwagen: