Niet bevroren, maar vers & gekoeld thuisbezorgd  | Bezorging op dinsdag t/m zaterdag | Zelf afleverdag/tijd of afhaalpunt kiezen  | Voor 14:00 besteld, morgen in huis

Côte de Boeuf

Een côte de boeuf is een rib-eye aan één stuk met het been er nog aan. Het deel welke zit tussen de dunne lende (entrecôte) en de hals. Wat côte de boeuf zo smaakvol maakt is de marmering van het vlees. Het vlees is fijn van draad, zacht en de appel is omhult met een dun laagje vet. Het been zorgt voor een intensere smaakbeleving van het vlees. Combineer côte de boeuf met rosevalaardappeltjes, verse kruiden uit de oven, groene groentes en een volle rode wijn.

Beschikbaarheid: op voorraad

€ 3,09

100 gram €3.09

* Vereiste velden

Productinformatie

Productinformatie

Ras Belgisch Wit Blauwe
Land van herkomst Nederland
Oorsprong Fijne rib
Bereiden

Bereidingswijze voor in de oven

  • Haal de côte de boeuf 1 uur voordat het vlees de oven in gaat uit de koelkast om op temperatuur te laten komen.
  • Oven voorverwarmen op 200 ℃.
  • Smeer de côte de boeuf in met olijfolie en bestrooi met grof peper en grof zout.
  • Braad 45 minuten voor "rare", 60 minuten voor "medium" en 75 minuten voor "well done".
  • Voor het gemak en nauwkeurigheid gebruik een kerntemperatuurmeter.
  • De kerntemperatuur van de côte de boeuf moet moet minimaal 48 ℃ zijn.
*Bereiding kan afwijken door verschil in gewicht, hoogte of dikte van het vlees. Vraag de slager voor een specifiek bereidingsadvies voor uw stukje vlees.

Bewaren
  • Rauw rundvlees bederft snel. Rauw rundvlees kan maximaal 2 dagen in de koelkast bewaard worden bij een temperatuur van 4 ℃.
  • Bereid rundvlees is 2 tot 3 dagen te bewaren in de koelkast bij een temperatuur van 4 ℃.
  • Rundvlees kan 6 tot 12 maanden in de diepvries bewaard worden bij een temperatuur van -18 ℃.
  • Vries het rundvlees in op de dag van bezorging wanneer u wenst het rundvlees langer dan 2 dagen te bewaren.
  • Bewaar uit voorzorg liever geen bereid vlees dat is overgebleven van de barbecue. Dit vlees heeft meestal te lang buiten de koelkast gestaan.
Ontdooien
  • Bevroren rundvlees afgedekt laten ontdooien in de koelkast. Bacteriën krijgen zo geen kans en het rundvlees blijft sappig.
  • Rundvlees niet laten ontdooien op het aanrecht, op de verwarming of in warm water.
  • Kleine stukken rundvlees kunnen ontdooid worden in de magnetron op de ontdooistand. Bij te grote stukken rundvlees zal de buitenkant gaar worden terwijl de binnenkant nog bevroren is.
  • Rundvlees wat reeds ontdooit is geen tweede keer invriezen.

Verzendmethode

Wij verzenden onze bestellingen in gekoelde verpakkingen met pakketpost van PostNL. Een mooie samenwerking. PostNL garandeert binnen 24 uur te leveren en wij garanderen dat uw pakket minimaal 24 uur op temperatuur blijft. We vinden het belangrijk dat PostNL levert op de eerste mogelijkheid. Dat maken wij extra gemakkelijk door te verzenden met MijnPakket van PostNL. 


Meer informatie

  • bezorging op dinsdag t/m zaterdag
  • afleveren op je adres of 2500 afhaalpunten
  • zelf afleverdag/tijd of afhaalpunt kiezen
  • voor 14:00 uur besteld, morgen in huis
  • volg je bestelling online op mijnpakket.nl
Gratis spareribs thuisbezorgd?
*actie loopt tot vandaag 23:00 uur
Gebruik deze couponcode bij het afrekenen van je winkelwagen: