Niet bevroren, maar vers & gekoeld thuisbezorgd  | Bezorging op dinsdag t/m zaterdag | Zelf afleverdag/tijd of afhaalpunt kiezen  | Voor 14:00 besteld, morgen in huis

Biefstukreepjes rode wijnmarinade

Biefstukreepjes gemarineerd in een rode wijnmarinade. Bereid met verse paprika, ui en knoflook.

Beschikbaarheid: op voorraad

€ 2,69

100 gram €2.69

* Vereiste velden

Productinformatie

Productinformatie

Ras Belgisch Wit Blauwe
Land van herkomst Nederland
Oorsprong Spierstuk
Bereiden

Bereidingswijze voor in de wok

  • Haal de biefstukreepjes 1 uur voordat het vlees de wok in gaat uit de koelkast om op kamertemperatuur te laten komen.
  • Circa 1 minuut roerbakken op hoog vuur.
  • Vervolgens ongeveer 3 minuten, op laag vuur rustig roerbakken.
Bewaren
  • Rauw rundvlees bederft snel. Rauw rundvlees kan maximaal 2 dagen in de koelkast bewaard worden bij een temperatuur van 4 ℃.
  • Bereid rundvlees is 2 tot 3 dagen te bewaren in de koelkast bij een temperatuur van 4 ℃.
  • Rundvlees kan 6 tot 12 maanden in de diepvries bewaard worden bij een temperatuur van -18 ℃.
  • Vries het rundvlees in op de dag van bezorging wanneer u wenst het rundvlees langer dan 2 dagen te bewaren.
  • Bewaar uit voorzorg liever geen bereid vlees dat is overgebleven van de barbecue. Dit vlees heeft meestal te lang buiten de koelkast gestaan.
Ontdooien
  • Bevroren rundvlees afgedekt laten ontdooien in de koelkast. Bacteriën krijgen zo geen kans en het rundvlees blijft sappig.
  • Rundvlees niet laten ontdooien op het aanrecht, op de verwarming of in warm water.
  • Kleine stukken rundvlees kunnen ontdooid worden in de magnetron op de ontdooistand. Bij te grote stukken rundvlees zal de buitenkant gaar worden terwijl de binnenkant nog bevroren is.
  • Rundvlees wat reeds ontdooit is geen tweede keer invriezen.
Recepten

Recept: Thaise biefstuksalade

Een licht pittige gezonde salade. Vooral zo lekker door de combinatie zoet, zout en zuur.


Ingrediënten

  • 400 gram biefstukreepjes in rode-wijnmarinade
  • 1 ui, in ringen gesneden
  • 2 tl vissaus
  • 2 tl sojasaus
  • 1 limoen, gehalveerd
  • 100 gram ongezouten cashewnoten
  • 1 mango (in blokjes gesneden)
  • 300 gr spinazie
  • 100 gr peen julienne
  • 2 stengels citroengras, gesneden in reepjes
  • 1 rode chilipeper, zaadlijsten verwijderd en fijngesneden
  • 2 hardgekookte eieren, gesneden

  • Bereidingswijze

    • Haal de biefstukreepjes 60 minuten voordat het vlees de pan in gaat uit de koelkast om op kamertemperatuur te laten komen.
    • Circa 1 minuut roerbakken op hoog vuur in een wokpan.
    • Zet vervolgens het vuur laag en voeg de ui en spinazie toe.
    • Ongeveer 3 minuten rustig roerbakken.
    • Zet het vuur onder de wokpan uit en voeg de vissaus, sojasaus, cashewnoten, mango, peen julienne, citroengras, chilipeper en de eieren toe.
    • Voeg naar smaak zout en peper toe.
    • Knijp het sap uit de limoen over de salade.
    • Meng de salade goed en klaar is de Thaise biefstuksalade.

    • * Lekker met rozeval aardappeltjes uit de oven.

    Meer recepten met Biefstukreepjes

Verzendmethode

Wij verzenden onze bestellingen in gekoelde verpakkingen met pakketpost van PostNL. Een mooie samenwerking. PostNL garandeert binnen 24 uur te leveren en wij garanderen dat uw pakket minimaal 24 uur op temperatuur blijft. We vinden het belangrijk dat PostNL levert op de eerste mogelijkheid. Dat maken wij extra gemakkelijk door te verzenden met MijnPakket van PostNL. 


Meer informatie

  • bezorging op dinsdag t/m zaterdag
  • afleveren op je adres of 2500 afhaalpunten
  • zelf afleverdag/tijd of afhaalpunt kiezen
  • voor 14:00 uur besteld, morgen in huis
  • volg je bestelling online op mijnpakket.nl
Gratis spareribs thuisbezorgd?
*actie loopt tot vandaag 23:00 uur
Gebruik deze couponcode bij het afrekenen van je winkelwagen: