Niet bevroren, maar vers & gekoeld thuisbezorgd  | Bezorging op dinsdag t/m zaterdag | Zelf afleverdag/tijd of afhaalpunt kiezen  | Voor 14:00 besteld, morgen in huis

Beef Wellington

Beef Wellington is genoemd naar de eerste Hertog van Wellington, Arthur Wellesley.

Binnenin het bedje van bladerdeeg bevind zich Italiaans gekruid gehakt naar eigen recept met erboven een kruidenbotermedaillon. Bovenop bevind zich een zongedroogde tomaatje, die wanneer in de oven z'n smaak deelt met het bladerdeeg.

De kruidenboter zal smelten rondom het Italiaans gekruid gehakt en zal zorgen voor een ware smaaksensatie. Een culinair cadeautje van Spoelder.

Beschikbaarheid: op voorraad

€ 2,59

100 gram €2.59

* Vereiste velden

Productinformatie

Productinformatie

Ras Belgisch Wit Blauwe & Heyde Hoeve Duroc
Land van herkomst Nederland
Bereiden

Bereidingswijze voor in de oven

  • Haal de beef wellington 1 uur voordat het vlees de oven in gaat uit de koelkast om op kamertemperatuur te laten komen.
  • Oven laten voorverwarmen op 220 ℃.
  • De Beef Wellington in het midden van de oven leggen op bakpapier.
  • Vervolgens de oven terugzetten naar 180 ℃.
  • Na circa 20 minuten is de Beef Wellington klaar.
Bewaren
  • Rauw rundvlees bederft snel. Rauw rundvlees kan maximaal 2 dagen in de koelkast bewaard worden bij een temperatuur van 4 ℃.
  • Bereid rundvlees is 2 tot 3 dagen te bewaren in de koelkast bij een temperatuur van 4 ℃.
  • Rundvlees kan 6 tot 12 maanden in de diepvries bewaard worden bij een temperatuur van -18 ℃.
  • Vries het rundvlees in op de dag van bezorging wanneer u wenst het rundvlees langer dan 2 dagen te bewaren.
  • Bewaar uit voorzorg liever geen bereid vlees dat is overgebleven van de barbecue. Dit vlees heeft meestal te lang buiten de koelkast gestaan.
Ontdooien
  • Bevroren rundvlees afgedekt laten ontdooien in de koelkast. Bacteriën krijgen zo geen kans en het rundvlees blijft sappig.
  • Rundvlees niet laten ontdooien op het aanrecht, op de verwarming of in warm water.
  • Kleine stukken rundvlees kunnen ontdooid worden in de magnetron op de ontdooistand. Bij te grote stukken rundvlees zal de buitenkant gaar worden terwijl de binnenkant nog bevroren is.
  • Rundvlees wat reeds ontdooit is geen tweede keer invriezen.

Verzendmethode

Wij verzenden onze bestellingen in gekoelde verpakkingen met pakketpost van PostNL. Een mooie samenwerking. PostNL garandeert binnen 24 uur te leveren en wij garanderen dat uw pakket minimaal 24 uur op temperatuur blijft. We vinden het belangrijk dat PostNL levert op de eerste mogelijkheid. Dat maken wij extra gemakkelijk door te verzenden met MijnPakket van PostNL. 


Meer informatie

  • bezorging op dinsdag t/m zaterdag
  • afleveren op je adres of 2500 afhaalpunten
  • zelf afleverdag/tijd of afhaalpunt kiezen
  • voor 14:00 uur besteld, morgen in huis
  • volg je bestelling online op mijnpakket.nl
Gratis spareribs thuisbezorgd?
*actie loopt tot vandaag 23:00 uur
Gebruik deze couponcode bij het afrekenen van je winkelwagen: